Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، میلاد منشی‌پور مدیرعامل شرکت تپسی صبح امروز چهارشنبه از رفع کامل مشکلات نفوذ به سرور جانبی رانندگان خبر داد و گفت: با تلاش‌های صورت گرفته تیم تپ‌سی، پلیس فتا و مرکز ماهر، موضوع نفوذ به سرور جانبی رانندگان به طور کامل برطرف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته میلاد منشی‌پور، سرور مورد نظر شامل آرشیو فاکتور سفر‌های ۶۰ هزار راننده فعال و ۱۸۰ هزار راننده غیرفعال برای سال‌های ۹۵ و ۹۶ بوده و هیچ‌گونه اطلاعاتی از مسافران، مسیر سفرها، مبدا و مقصد، جزئیات سفر‌ها و یا اطلاعات حساب‌های بانکی رانندگان در آن نبوده است.

وی گفت: به محض اطلاع از نفوذ صورت گرفته، بلافاصله دسترسی به سرور مسدود و این موضوع به طور شفاف با نهاد‌های مربوطه و با مردم در میان گذاشته شد.

مدیرعامل تپ‌سی افزود: در طی این چند روز موضوع به طور دقیق بررسی شد و ادله موجود نشان داد تنها دسترسی صورت گرفته، توسط یک شخص فعال در حوزه امنیت داده از اوکراین بوده است.

منشی‌پور در ادامه گفت: این شخص یک هکر نیست و سوابق گذشته وی نشان می‌دهد هدفش، شناسایی نقاط ضعف در سرور شرکت‌های بزرگ دنیا و کمک به رفع آن‌ها بوده است. طبق بررسی‌های ما و اعلام وی در توییتر، او صرفا بخش اندکی از اطلاعات را به صورت نمونه برداشته و هیچگاه اطلاعات سرور مربوطه را به طور کامل دریافت نکرده است.

به گفته مدیر عامل تپ‌سی، این اطمینان حاصل شده که فرد مذکور همان بخش اندک اطلاعات را هم به طور کامل از بین برده و اکنون می‌توانیم بگوییم نشتی وجود ندارد و اطلاعات رانندگان شرکت امن است.

مدیرعامل تپ‌سی گفت: موضوع امنیت اطلاعات از اولویت‌های اصلی شرکت است و به رغم اینکه ماجرای اخیر خسارتی برای رانندگان به بار نیاورد، اما به زودی اقدامات عملی تپ‌سی برای جلوگیری از بروز موارد اینچنینی را اعلام خواهیم کرد.

گفتنی است به دنبال این اتفاق، میلاد منشی‌پور، مدیر عامل تپ‌سی، مسئولیت این موضوع را به عهده گرفت و از کاربران و رانندگان بابت آن عذرخواهی کرد. همچنین بازبینی فرایند‌ها و رویه‌های امنیتی و بهبود آن در جهت ارتقای سیستم امنیت داده، در دستور کار این شرکت قرار گرفته است.

شایان ذکر است؛ پیشتر تپ‌سی در این اطلاعیه‌ای اعلام کرده بود: پس از بررسی‌های انجام شده توسط تیم امنیت تپ‌سی درخصوص ادعای لو رفتن اطلاعات توسط یک حساب توییتری، نتایج به اطلاع کاربران می‌رسد. با فاصله کوتاهی از این خبر، تپسی اعلام کرد: با بررسی دقیق‌تر موضوع، تیم امنیت تپ‌سی متوجه تلاش برای تعدادی نفوذ با منشا خارجی به سرور‌های این شرکت شد که تنها یکی از سرور‌های جانبی مورد نفوذ هکر‌ها با آدرس آی‌پی متعلق به کشور اوکراین قرار گرفته است که فاکتور‌های ۶۰ هزار راننده فعال جهت حسابرسی مالیاتی در سال‌های ۱۳۹۵ و ۱۳۹۶ روی آن نگهداری می‌شدند.

بیشتر بخوانید: توضیحات تپ سی درباره هک شدن سرورهای این شرکت 

منبع:ایرنا

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شبکه های اجتماعی تاکسی اینترنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۵۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدام کمیسیون اروپا علیه فیس بوک و اینستاگرام

اتحادیه اروپا از فیس‌بوک و اینستاگرام به اتهام اقدامات گسترده و موارد مشکوک به نقض قانون خدمات دیجیتالی، از جمله عدم اقدامات کافی برای محافظت از کاربران در برابر انتشار اطلاعات نادرست خارجی در آستانه انتخابات سراسری اروپایی تحقیق می‌کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "دی پرسه"، کمیسیون اتحادیه اروپا پرونده شرکت متا، (شرکت مادر فیس بوک و اینستاگرام) را بازگشایی کرده است. این پرونده در مورد نقض احتمالی "قانون خدمات دیجیتال" و قوانین حفاظت از داده اتحادیه اروپا است.

به این ترتیب کمپین روسی "صدای اروپا" که هدفش به اذعان بروکسل پر کردن اروپا از ایدئولوژی پوتین با کمک کمپین های اطلاعات نادرست بود، پیامدهایی برای متا (مادر فیسبوک و اینستاگرام) داشته است. کمیسیون اتحادیه اروپا می خواهد موارد نقض احتمالی قوانین خود از طریف این شرکت را بررسی کند. در اینجا مسئله مدیریت متا با تبلیغات سیاسی مطرح است. گفته می شود که این شرکت نتوانسته است از انتشار اطلاعات نادرست هدفمند بخصوص از طرف روسیه جلوگیری کند.

کمیسیون کمپین به اصطلاح دوپلگانگر را هدف قرار داده است. به ادعای بروکسل کمپین با تقلید از منابع خبری معروف و معتبر، اینترنت را پر از محتوای تبلیغاتی در حمایت از سیاست های ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه کرد.

کمیسیون اروپا در بیانیه ای اعلام کرد که تحقیقات قانون خدمات دیجیتال (DSA) سیاست ها و شیوه های شرکت متا را در رابطه با تبلیغات گمراه کننده و محتوای سیاسی در آستانه انتخابات اروپا در ژوئن بررسی خواهد کرد. البته روسیه به طور خاص ذکر نشده است.

اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا، در بیانیه‌ای گفت: طبق قوانین اتحادیه اروپا، شرکت‌های فناوری باید از انتشار محتوای خطرناک جلوگیری کنند، در غیر این صورت با جریمه‌های سنگین مواجه می‌شوند. وی تاکید کرد: این کمیسیون ابزارهایی را برای محافظت از شهروندان اروپایی در برابر اطلاعات نادرست و دستکاری هدفمند توسط کشورهای ثالث ایجاد کرده است.

متا اکنون پنج روز کاری فرصت دارد تا قبل از ادامه این روند، به نگرانی های اتحادیه اروپا پاسخ دهد.

سال گذشته کمیسیون اروپایی علیه X (توئیتر سابق) در یک پرونده مشابه بررسی نحوه مدیریت پلتفرم ایلان ماسک با محتوای غیرقانونی و اطلاعات نادرست، به ویژه در ارتباط با حملات حماس به اسرائیل در 7 اکتبر را آغاز کرد.

کمیسیون اروپایی تاکید کرد: شروع این رویه صرفاً یک شبهه را بررسی می‌کند و ارزیابی اولیه مرجع هنوز نتیجه نهایی را نشان نمی‌دهد. کمیسیون اعلام کرد که به جمع آوری شواهد، به عنوان مثال از طریق مصاحبه، ادامه خواهد داد. علاوه بر این، کمیسیون اتحادیه اروپا از نظر تئوری می تواند امتیازات متا را بپذیرد.

در ماه اکتبر، تیری برتون، کمیسر صنعت اتحادیه اروپا به فیس بوک در مورد محتوای بیش از حد تحریف شده در این پلتفرم در ارتباط با انتخابات اروپا هشدار داد. برتون نوشت که می‌خواهد فوراً در مورد جزئیات اقدامات فیس بوک برای جلوگیری از جعل، از جمله با توجه به انتخابات آتی در اتحادیه اروپا مطلع شود. پارلمان اروپا در تابستان مجدداً انتخاب خواهد شد.

بروکسل از زمان اجرایی شدن قانون خدمات دیجیتال در سال گذشته، در حال مقابله با نفوذ روزافزون شرکت‌های فناوری بوده و تحقیقاتی را در مورد سایت‌های شبکه اجتماعی تیک‌تاک و ایکس (توییتر سابق)  آغاز کرده است. تیک‌تاک هفته گذشته در برابر فشار اتحادیه اروپا تسلیم شد و پس از اینکه کمیسیون از این پلتفرم درباره یک ویژگی پاداش در اپلیکیشن جدیدش، پاسخ خواست، ویژگی جدید را متوقف کرد.

اتحادیه اروپا همچنین ظنین است که فیس‌بوک و اینستاگرام ممکن است امکان مشاهده محتوا در فیدهای توصیه‌ای محتوای سیاسی از حساب‌هایی را که حجم زیادی از این دست محتوا را منتشر می‌کنند کاهش دهند و در این باره با کاربران شفاف نباشند که نقض قانون خدمات دیجیتال خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آموزش: نکات مهمی که قبل از خرید دستگاه‌های الکترونیکی دست دوم باید بدانید
  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را به عنوان ابزاری برای نفوذ چین می‌بینند
  • خنثی‌سازی امنیتی‌ترین طراحی عملیات نفوذ و خرابکاری صنعتی سرویس اطلاعاتی موساد در ایران روی آنتن شبکه یک سیما
  • رفع مشکل تامین خوراک شرکت روی بندرعباس در دستور کار قوه قضائیه
  • مشکل طولانی شدن ترخیص مواد اولیه دارو برطرف می‌شود
  • ۶ سال زندان برای هکری که اطلاعات ۳۳ هزار بیمار را سرقت کرد
  • رونق تولید در ایرانی‌ترین صنعت پتروشیمی کشور
  • چند ترفند ساده برای آن‌که هوش مصنوعی، اطلاعات شما را ندزدد
  • اقدام کمیسیون اروپا علیه فیس بوک و اینستاگرام
  • چطور از دسترسی هوش مصنوعی به اطلاعات حساس جلوگیری کنیم؟